skip to Main Content

Tuzla: U nedjelju humanitarni turnir za Adisa

Stonoteniski klub „KREKA“ Tuzla u nedelju 26.02.2017. god. sa početkom u 11:00 sati organizuje humanitarni turnir u stonom tenisu za veterane i rekreativce. Sva prikupljena sredstva od turnira će biti usmjerena za liječenje igrača STK „KREKA“ Muharemagić Adisa, koji je već 6 punih mjeseci pod tretmanom liječenja na klinici „Sveti vid“ u Beogradu i za čije liječenje je potrebno izdvojiti oko 12.000 KM.

PROPOZICIJE TAKMIČENJA:

Turnir će se održati u dvije jakosne skupine „A“ i „B“ divizija, pri čemu će se voditi računa o kvalitetu prijavljenih igrača. Svi igrači će biti raspoređeni u grupe sa po tri, četiri ili pet takmičara, u zavisnosti od broja prijavljenih. Dva prvoplasirna iz grupe idu dalje i takmičenje se nastavlja KO sistemom do same završnice. Ne igra se za treće mjesto. Organizator turnira će najboljim učesnicima obezbijediti diplome.

Igra se u tri dobivena seta sa bešavnim lopticama JOOLA. Novčani iznos za učešće na turniru nije ograničen.

Samom prijavom za učešće na turniru, igrači potvrđuju da su zdravstveno sposobni i da nastupaju na sopstvenu odgovornost. Molimo ujedno sve dobre ljude, prijatelje kluba i ljubitelje stonog tenisa da ukoliko su u mogućnosti a ne igraju ovaj turnir, da podrže ovu humanitarnu akciju, kako bi se Adisovo liječenje što prije okončalo, čime bi se ovaj mladi i perspektivan sportista mogao što prije vratiti u normalne školske i sportske aktivnosti.

Sredstva se mogu uplatiti na žiro račun kod NLB Banke 1321000310850379 sa naznakom „ZA ADISA“.

Svaka donacija će biti objavljena na oglasnoj ploči stonoteniskog kluba.

Sve informacije na broj telefona 061/ 178-606 Arman Isabegović.

061/ 814-791 Mario Lovrić

Prijave za učešće na turnir direktno kod voditelja rekreacije Omera ili na tel: 061/859-087

Back To Top