skip to Main Content

Beč: Zsam-Zsam restoran koji spaja

Bečka gastronomska ponuda obogaćena je restoranom u kojem se širi miris autohtonih jela sa Balkana i drugih dijelova Evrope, te Arapskog poluotoka, Pakistana, Kine… Restoran Zsam-Zsam želi hranom povezati ljude različitih kultura, te u svom kreativno osmišljenom prostoru, omogućiti ugodan boravak. Specijalitete pripremaju vrhunski kuhari sa iskustvom sticanim u elitnim restoranima  u Austriji. U ponudi su i bezalkoholna miješana pića (kokteli) primjerena za sva godišnja doba i za sve uzraste.

Upravo u restoranu Zsam-Zsam ljubitelji kafe otkrit će egzotični svijet ovog čudnovatog napitka, a u ponudi su i bio-čajevi, razne vrste kolača i još mnogo toga.

Menadžment restorana Zsam-Zsam pripremio je poseban iftarski meni koji će Vama, Vašoj porodici i prijateljima tokom mjeseca ramazana otkriti čari orijenta.

Restoran Zsam-Zsam nalazi se u ulici  Vivenotgasse 8-101120 Beč, Austrija. Više informacija na broj +43 699 11221000.

Tv ekipa emisije “Etno Kuhar” u narednim izdanjima predstavlja jela upravo pripremljena u restoranu Zsam-Zsam.

 

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”11” display_type=”photocrati-nextgen_basic_slideshow” gallery_width=”600” gallery_height=”400” cycle_effect=”fade” cycle_interval=”3” show_thumbnail_link=”0” thumbnail_link_text=”[Pokaži umanjene sličice]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500”]
Back To Top