skip to Main Content

Porodični dan za uposlenike kompanije Sisecam Soda Lukavac

Jednom godišnje Sisecam Soda Lukavac organizuje  manifestaciju pod nazivom ‘’Porodični dan’’, kada se okupe svi zaposlenici sa svojim porodicama ispred “Vile” u Lukavcu. Na ovogodišnjoj proslavi prisustvovao je veliki broj uposlenika koji su se najviše posvetili roštilju, dok su najmlađi svoje interesovanje pronašli u kreativnom kutku, ringišpilu, trambolini i drugim dječijim igrama.

Priređeno je i takmičenje u bacanju kamena s ramena, skok u dalj, natezanje konopca, stolnom tenisu i košarci, te su najbolji nagrađeni prikladnim nagradama.

„Danas smo uživali u sunčanom danu, zabavi i dječijoj radosti. Rijetke su kompanije koje svojim uposlenicima priređuju ovakve proslave”, rekao je jedan od prisutnih uposlenika firme Sisecam Soda Lukavac.

“Ovo je već tradicionalno porodično okupljanje uposlenika naše kompanije. Porodice svih uposlenika sa bližom i daljnjom rodbinom uživaju u druženju uz roštiljijadu”, rekao je Nihad Akeljić izvršni direktor za ekologiju.

 

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”13” display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0” thumbnail_width=”240” thumbnail_height=”160” thumbnail_crop=”1” images_per_page=”20” number_of_columns=”0” ajax_pagination=”0” show_all_in_lightbox=”0” use_imagebrowser_effect=”0” show_slideshow_link=”0” slideshow_link_text=”[Pokaži Slajdshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500”]
Back To Top