skip to Main Content

Zajim Ahmić iz Beča donirao 1900 eura za Admirovu kuću

Nakon što smo u emisiji “Život na čekanju” objavili da je za isplatu cjelokupnog duga, u vezi izgradnje Admirove kuće u Suhoj, potrebno još cca.4000 KM, javio se gledatelj naše emisije iz Beča. Zajim Ahmić rodom iz sela Ahmići kod Viteza koji trenutno živi i radi u Beču već je u više navrata pomagao djecu putem naše emisije. Tokom protekle zime Ahmić je donirao peć na centralno grijanje područnoj školi u Kruševici kod Lukavca, kupio kravu petočlanoj porodici iz Križevića kod Zvornika, a sada donira 1900 eura za Admirovu kuću.

Danas smo zajedno sa Ishak ef. Ahmetovićem predstavnikom H.O. Medaljon iz Austrije posjetili firmu “Montaplan” Tuzla koja je u dogovorenom roku i planu privela radove kraju. Donaciju smo predali i time u potpunosti isplatili izgradnju kuće.

Ekipa emisije “Život na čekanju” zahvaljuje  H.O. Medaljon iz Austrije, H.O. Most-Bro iz Danske, H.F. Atlanta iz Amerike i svim našim gledateljima koji su podržali izgradnju.

 

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”25” display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0” thumbnail_width=”240” thumbnail_height=”160” thumbnail_crop=”1” images_per_page=”20” number_of_columns=”0” ajax_pagination=”0” show_all_in_lightbox=”0” use_imagebrowser_effect=”0” show_slideshow_link=”0” slideshow_link_text=”[Pokaži Slajdshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500”] 

 

Back To Top