skip to Main Content

Prodaja ulaznica za utakmicu sa Belgijom

Jednu od najvažnijih utkmica u kvalifikacijama za plasman na Svjetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine,  naša reprezentacija igra protiv selekcije Belgije na stadionu „Grbavica“ u Sarajevu, 07. 10. 2017. godine sa početkom u 18:00 sati. Za ovaj susret definisane su posebne organizacione procedure i bezbjedonosne mjere, sa aktivnostima koje jasno i nedvosmisleno preciziraju plan prodaje i distribucije ulaznica.

Za ovu utakmicu vlada ogromno interesovanje navijača, koji bi svojim prisustvom željeli dati doprinos u postizanju jedinog cilja, a to je pobjeda naših  „Zmajeva“.

NS/FS BiH je do sada primio veliki broj zahtjeva za rezervaciju ulaznica za ovu utakmicu i izvjesno je da će kapacitet stadiona  „Grbavica“  biti nedovoljan da primi sve zainteresovane navijače.

Zbog ograničenog kapaciteta stadiona, kao i obaveznih sigurnosnih procedura koje nalažu FIFA i UEFA, biće štampano 10.300 ulaznica za prodaju, a  cijene su sljedeće:  30 KM (tribina SJEVER), 30 KM (tribina ISTOK),  20 KM (tribina JUG).

Back To Top