skip to Main Content

AKCIJA ONLINE počinje snimanje BH reality emisije

Narednog vikenda ekipa AKCIJA ONLINE počinje snimanje BH reality serijala “Najamnik”. Serijal će biti emitovan tokom novembra i decemra na MIRTV HD Europa i kanalima Primera Network mreže. Ukupan broj potencijalnih gledatelja dostiže broj od 20 miliona gledatelja, s obzirom da tv kanali svoj program emituju putem satelita, te brojnih iptv i kablovskih sistema na području Balkana i svijeta.

“Serijal snimamo na području općine Zvornik na gazdinstvu Mehmeda Ademovića, čovjeka koji je prije nekoliko mjeseci sagradio turistički kompleks u MZ Glodi. Već su na naš e-mail stigle brojne prijave kandidata, a mi smo odabrali najzanimljivije profile prijavljenih. Ovo je prilika da na jedan poseban način promovišemo prirodu i život u prirodi”, kaže Mirsad Hadžić vlasnik AKCIJA ONLINE iz Tuzle.

Iako smo zatrpani raznim reality emisijama iz susjednih država ovaj domaći projekat pružit će priliku BH državljanima da se predstave brojnoj publici u BiH i dijaspori.

Svi zainteresovani prijave mogu slati na e-mail: akcijaonlinefb@gmail.com

 

MIRTV HD Europa možete pratiti putem satelita YAHSAT 52,5 na frekfenciji 11843V 3/4 27500, AVAX Lukavac, WIRAC IPTV, MAXTV Brčko, FORME Visoko, DIGITAL doo Banjaluka, NETTVPLUS , FASTV, GSS MEDIA… Tražite od Vašeg operatera da uvrsti MIRTV HD Europa u sistem.

Back To Top