skip to Main Content

Admir Bajramović uselio u svoj novi dom /FOTO

Ekipa emisije “Život na čekanju” zvanično je u nedjelju na MIRTV HD Europa objavila da su radovi na kući i u kući Admira Bajramovića završeni. U specijalnom izdanju emisije koje je trajalo puna četiri sata emitovani su prilozi snimani puna četiri mjeseca koliko je trajala akcija.

Zahvaljujući H.O. MOST-BRO iz Danske, H.O. Medaljon iz Austrije, H.F. Atlanta iz Amerike i našoj redakciji Admir je dobio novi dom. Zahvaljujući našim gledateljima uplaćen je cjelokupan iznos (31.500 KM) za izgradnju kuće, uređeno kupatilo, ubačen namještaj, riješena kanalizacija, spojena voda i struja, te je Admiru i Izudinu na kraju emisije uručena novčana donacija u iznosu od 1000 KM. 

Ekipa emisije “Život na čekanju” nastavlja sa snimanjem ovog serijala, već u redakciju stižu novi apeli za pomoć. Ugroženi prvenstveno traže hranu i ogrijev.

Reprizu specijalne emisije “Život na čekanju” gledajte u petak u 20 sati na MIRTV HD Europa (satelit, kablovska i iptv).

 

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”42” display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0” thumbnail_width=”240” thumbnail_height=”160” thumbnail_crop=”1” images_per_page=”20” number_of_columns=”0” ajax_pagination=”0” show_all_in_lightbox=”0” use_imagebrowser_effect=”0” show_slideshow_link=”0” slideshow_link_text=”[Pokaži Slajdshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500”]
Back To Top