skip to Main Content

Biciklijada startala u Poljicu, završena na farmi “Milo Selo”

Općina Lukavac obiluje mnoštvom prirodnih ljepota, posebno se ističu borove šume na padinama Ozrena, pa je stoga upriličena sajamska biciklijada. Na sajamskoj biciklijadi učešće su uzeli biciklisti iz Bosne i Hercegovine i gosti iz Kraljeva (Srbija).  Biciklijada je startala iz Poljica prema Svatovcu, Vijencu, Babicama, Turiji, Tumarama da bi se okončala na farmi “Milo Selo”. Gosti su oduševljeni prirodnim resursima, gostoprimstvom domaćina, te ambicijama lokalnih poduzetnika koji ulažu u razvoj seoskog turizma.

Akcija Online – Turistička emisija “Putopisi” posebnu pažnju posvetila je ovoj sajamskoj aktivnosti, a gledaoci u Bosni i Hercegovini, regionu i svijetu dogodovštine sa biciklijade mogu gledati u narednom izdanju emisije . 

 

[huge_it_video_player id=”365”]

 

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”76” display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0” thumbnail_width=”240” thumbnail_height=”160” thumbnail_crop=”1” images_per_page=”20” number_of_columns=”0” ajax_pagination=”0” show_all_in_lightbox=”0” use_imagebrowser_effect=”0” show_slideshow_link=”0” slideshow_link_text=”[Pokaži Slajdshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500”]
Back To Top