skip to Main Content

Život na čekanju: Žene džemata Ostfold donirale 600 KM

Prikazivanje novog serijala emiisje “Život na čekanju” kreće od 14.10.2018. godine putem MIRTV HD Europa. Tokom kratke pauze, pored odomora, ekipa je obilazila ugrožene porodice, te je realizovala akciju za školarce iz ugroženih porodica.

“Udruženje “Život na čekanju” i “Akcija Online” Tuzla nastavljaju sa novim serijalom, već smo pripremili nekoliko emisija koje će sredinom oktobra biti puštene u javnost. U međuvremenu javljaju nam se brojne porodice koje mole za ogrijev. Naša ekipa zajedno sa našim gledateljima nastojat će pokucati na što više vrata, cilj nam je koliko toliko ublažiti tegobe naših ljudi u nevolji”, izjavila je za akcijatv.net Meliha Hadžić predsjednica udruženja “Život na čekanju”.

Emisija broji na stotine vijernih gledatelja koji se uključuju u akcije emisije, među njima su i žene džemata Ostfold iz Norveške koje koriste svaku priliku da prikupe novčana sredstva i da ih putem emisije “Život na čekanju” uruče do onih kojima su potrebna.

“Iskoristila sam svoj dolazak u Bosnu i Hercegovinu i posjetu Tuzli da se vidim sa vašom ekipom i da uručim 600 KM za ugrožene osobe. Zima dolazi i vjerovatno će dobro doći ugroženim porodicama”,  rekla je Velisa Salihović predstavnica žena džemata Ostfold iz Norveške.

I Vi možete uplatiti donaciju na račun udruženja “Život na čekanju” koja će u jednoj od narednih emisija biti uručena ljudima u nevolji.

 
 
UPLATE IZ BOSNE I HERCEGOVINE
UDRUŽENJE ŽIVOT NA ČEKANJU
UNI KREDIT BANKA MOSTAR PODRUŽNICA TUZLA
RAČUN BROJ: 3384402252464206
SVRHA: POMOĆ UGROŽENIMA U BiH
 
 
UPLATE IZ INOSTRANSTVA
UDRUŽENJE ŽIVOT NA ČEKANJU
UNI KREDIT BANKA MOSTAR PODRUŽNICA TUZLA
IBAN: BA393384404852465689
SWIFT: UNCRBA22
SVRHA: POMOĆ UGROŽENIMA U BiH
 
[huge_it_video_player id=”400”]
Back To Top