skip to Main Content

Život na čekanju – pokrenuta akcija za ogrjev

S obzirom da je zima sve bliže i da imamo mnogo poziva socijalno ugroženih porodica koje mole za pomoć u ogrjevu, pokrećemo akciju prikupljanja sredstava za nabavku ogrjeva. Ekipa emisije “Život na čekanju” planira tokom mjeseca novembra obići jedan broj socijalno-ugroženih porodica i uručiti im donaciju.

“Ove godine planiramo obići što veći broj porodica, a prioritet su nam porodice sa djecom i bolesni. Već je objavljena akcija putem MIRTV HD Europa i nadam se da će biti poziva od naših gledatelja koji su u mogućnosti da doniraju sredstva. Već smo napravili prve kontakte sa firmama koje voze ogrjev na kućne adrese, naš tv tim će pratiti većinu aktivnosti, te će gledatelji ubrzo moći vidjeti realizaciju pokrenute akcije”, za www.akcijatv.net izjavila je Meliha Hadžić predsjednica udruženja “Život na čekanju”.

Novi serijal emisije “Život na čekanju2 startao je u nedjelju 14.10.2018. godine u kojem će biti prikazane najnovija izdanja emisije. Gledaoci MIRTV HD Europa premijerno mogu gledati emisiju svake nedjelje u 21 sat i u repriznim terminima utorkom i petkom u 21 sat.

 

UPLATE IZ BOSNE I HERCEGOVINE
UDRUŽENJE ŽIVOT NA ČEKANJU
UNI KREDIT BANKA MOSTAR
RAČUN BROJ: 3384402252464206
SVRHA: POMOĆ UGROŽENIMA U BiH
 
UPLATE IZ INOSTRANSTVA
UDRUŽENJE ŽIVOT NA ČEKANJU
UNI KREDIT BANKA MOSTAR
IBAN: BA393384404852465689
SWIFT: UNCRBA22
 
Back To Top