skip to Main Content

Tuzla: Panonska jezera pozitivno utiču na Vaše zdravlje (Video)

Nakon dugotrajnih priprema počela sezona kupanja na Panonskim jezerima. Stabilno vrijeme uz dosta sunca i visoke temperature lajtmotiv je brojnim kupačima koji od otvaranja sezone uživaju na kompleksu Panonskih jezera.

Edin Jahić direktor Turističke zajednice grada Tuzla ističe zdravstvene aspekte, najpovoljnije cijene u Evropi, te mnogobrojne druge prednosti u odnosu na more i druge destinacije u regionu.

˝Sezonskim, mjesečnim i sedmičnim ulaznicama nije ograničen dnevni broj ulazaka u kompleks jezera, a poslijepodnevna ulaznica se odnosi na period dana od 17 sati. Djeca do 2 godine starosti ne plaćaju ulaz. Prodaja ulaznica i ulazak na kompleks je do 19 sati. Radno vrijeme kompleksa Panonike tokom juna mjeseca je od 8 do 20 sati, a tokom jula i augusta mjeseca jedan sat ranije i duže. Svečano otvaranje ljetne sezone 2019. bit će upriličeno u subotu, 22. juna cjelodnevnim zabavnim – sajamskim programom i večernjim koncertom pop rock grupe Valentino˝, saopšteno je iz JKP Panonnica d.o.o. Tuzla.

 

 

[huge_it_video_player id=”442”]
Back To Top