skip to Main Content

Gračanica: Održana modna revije vjenčanica i svečanih haljina

Gračanica je proteklog vikenda bila domaćin modne revije vjenčanica i svečanih haljina, te bogate opreme za vjenčanja po najvišim evropskim standardima. Ovoj izuzetno posjećenoj kulturno-modnoj manifestaciji prisustvovao je veliki broj zvanica, gostiju ali i predstavnika medija, pa je SC Etna bio ispunjen do posljednjeg mjesta.

Uz bogat kulturno-zabavni i muzički program gostima je predstavljeno preko 40 vjenčanica, muških odijela i dječije odjeće, namijenjene za ceremoniju vjenčanja i svadbe. Organizatorica cjelokupne manifestacije bila je Aida Dahić, poznata tuzlanska poduzetnica, vlasnica Wedding studija Glamour AD. Inače, ovaj sada već prepoznatljivi salon vjenčanica i svadbenih dekoracija, nalazi se u Tuzli u Robnoj kući Tuzlanka na drugom spratu, a organizacijski tim već se istakao u odabiru brendova poznatih po svojoj raskošnosti i eleganciji po uzoru na evropsku modnu scenu, onako kako to zaslužuje svaka mlada na svom najvažnijem danu.

Pored vjenčanica, gosti su imali priliku uživati u ambijentu u kojem je samo djelimično predstavljen dio svadbenih dekoracija koje vam pruža Wedding studio Glamour AD, a pored opreme za iznajmljivanje u ponudi je organizacija, usluge odabira i uređenja kompletnog prostora za vaš veliki događaj, ponuda menija, muzičkih sadržaja, fotografskih usluga i specijalnih efekata. Slogan salona je „Glamour AD za svadbu od A do DA“. Preko trideset muških i ženskih modela imalo je priliku nositi i odjevne kombinacije poznate bh. kompanije Bellissima, koja je prvi ekskluzivni modni bh. brend koji s pravom uživa ugled jednog od najboljih i najbrže rastućih modnih brendova na regionalnom tržištu uz postpise priznati domaćih kreatora koji su do sada ostvarili vrhunske rezultate u modnoj industriji. Cjelokupnu manifestaciju podržali su i Svadbeni salon „Glamour“ iz Srebrenika, Hotel Tehnograd Tuzla, Turistička agencija „Turbo“ iz Živinica, Frizerski salon „Minka“, VIP PRODUKCIJA I VIP HOME, kao i sam domaćin Šoping centar Etna koji svim svojim posjetiteljima nudi poznate brendove, uslugu restorana, slastičarne, igraonice i hipermarketa. „Za porodicu sretnu dođite u Etnu“. 

Video prilog sa modne revije gledajte u subotu u emisiji “Vikend je” od 21:15 na MIRTV HD Europa.

 

 

 

[ngg src=”galleries” ids=”122” display=”basic_slideshow”]
Back To Top