skip to Main Content

Poštujte instrukcije, provedite vrijeme sa Vama najbližima

Naš kontinent velikom brzinom ide ka restartu. Potrebno je da svi shvatimo ovo ozbiljno i da što prije prevaziđemo ove probleme iz više razloga. Nažalost ima mnogo neodgovornih pojedinaca koji po dolasku iz zaraženih područja šetaju ulicama bez da se pridržavaju instrukcija i time ugrožavaju sve oko sebe i stvaraju mogućnost da BiH ovo sve prođe sa znatnim posljedicama. Zasigurno će uslijediti reakcija naše policije i vojske kako bih sankcionisala neodgovorne.

Pozdravimo i naše zdravstvene radnike koji su ili će biti u kontaktu sa zaraženim osobama, želimo im uspješan rad, a zaraženima da brzo ozdrave. Odgovornost na svim nivoima vlasti konačno i u našoj državi, nadam se da ćemo svi nešto iz ovog naučiti, te da će BH ekonomija proći sa što manjim gubitcima.

Organizujte naredne dane sa Vašom porodicom na najbolji način, osvrnite se malo i na komšije, pitajte da li nešto trebaju, naravno komunicirajte sa njima na dozvoljen način. Informacije pratite sa medija i portala (koji su registrovani i time odgovorni pred zakonom za objavljene članke).  Ovo nije rat, ovo je situacija gdje sami možete, ako ste odgovorni, zaštititi sebe i sve oko sebe. Vaša vijerna redakcija.

 

Back To Top