skip to Main Content

Vjerski program “Dah Ramazana” od četvrtka u 18 sati

Ekipa Super TV priprema zanimljiv ramazanski program pod nazivom “Dah Ramazan” koji počinje od četvrtka u 18 sati i traje svaki dan do 22 sata.

“Program prilagođen ramazanu sniman je na teritoriji cijele Bosne i Hercegovine i bh dijaspore. Želimo da provedeno vrijeme uz našu televiziju bude korisno u svakom pogledu. Otvoreni program svakog dana počinjemo sa javljanjem iz Tuzle gdje je naš tv centar, ugostit ćemo zanimljive goste, kucat ćemo na vrata naših gledatelja, a Meliha će u emisiji “Život na čekanju” obradovati ugrožene porodice koje očekuju naš dolazak”, kazao je Mirsad Hadžić glavni i odgovorni urednik Super TV.

Emisija “Život na čekanju” omiljena je emisija među gledateljima u Bosni i Hercegovini i svijetu. Već pet godina zahvaljujući donacijama dobrih ljudi naša produkcija ugroženim porodicama čini život boljim. Meliha Hadžić, autorica emisije, prešla je hiljade i hiljade kilometara kako bi prenijela slikom patnju naših ljudi.

“Iako nas je trenutna situacija sa koronavirusom omela u našim planovima, ipak ćemo uspjeti dobar dio emisija realizovati. Neke emisije smo realizovali prije a neke ćemo realizovati u toku ramazana. Plan je da u sedmici premijerno idu tri emisije, vjerovatno nećemo uspjeti otići do Krajine, Hercegovine i dijelova Podrinja zbog brojnih ograničenja, ali ćemo nastojati posjetiti porodice u Tuzlanskom kantonu i nešto šire”, otkriva za naš portal Meliha.

Super TV program emituje od 15. aprila. U ovom kratkom vremenu signal je dostupan u brojnim kabl i iptv sistemima u Bosni i Hercegovini, regionu i svijetu.

“Otežane prilike usporile su širenje signala u još nekoliko kablovskih i iptv sistema. Trenutno radimo na puštanju signala u sistem “Moja TV” BH Telecoma. Nadamo se da će korisnici “Moja TV” uskoro dobiti naš program i time biti u prilici pratiti još jedan kvalitetan domaći tv kanal. Uložili smo velike napore i sredstva da signal televizije bude dostupan online na našem portalu, rekao je Mirsad Hadžić glavni i odgovorni urednik Super TV.

Sve zainteresovane kompanije koje žele oglašavanje u ramazanskom programu neka kontaktiraju marketing službu na broj 062 212 174. 

Back To Top